Под наблюдението на Окръжна прокуратура-Благоевград се е провела специализирана акция

...
Под наблюдението на Окръжна прокуратура-Благоевград се е провела специализирана акция
Коментари Харесай

След спецакцията в Сандански и Склаве: Провериха 12 адреса, 88 моторни превозни средства и 125 лица

Под наблюдението на Окръжна прокуратура-Благоевград се е провела профилирана акция по противопоставяне на стандартната престъпност на територията на Сандански и село Склаве, оповестиха от обвиняването.

е

В нея са взели участие чиновници на бранш „ Противодействие на престъпната престъпност “, Специализирани полицейски сили при ОД на МВР-Благоевград и Районно управление-Сандански.
 БГНЕС
В обсега на осъществените инспекции са били 12 адреса, 88 моторни транспортни средства и 125 лица. По Закона за Министерство на вътрешните работи за период до 24 часа са били арестувани 5 от тях. Съставени са били 5 акта за открити административни нарушавания и са били издадени 15 фиша по Закона за придвижването по пътищата.

Образувано е било досъдебно произвеждане за осъществена кражба. В частен дом в Сандански е била открита суха, тревиста маса - канабис . По случая се води следствие за осъществено закононарушение - нелегално държане на високорискови наркотични субстанции.

Днес се организира брифинг на основният прокурор Иван Гешев и основният секретар на Министерство на вътрешните работи Ивайло Иванов, които бяха града.
 Операцията е стартирала тази нощ, проверяват се лица, регистрирани за продажба на дрога, както и такива с две и повече висящи каузи. Открити са огромни суми пари. 

" 10-те души са арестувани в границите на две интервенции. Първата е под наблюдението на спецпрокуратурата, като в нея чакат главно чиновници на ГДБОП и дирекция " Жандармерия " от София.

Втората е под наблюдението на ОД на МВР-Благоевград, като тя е Сандански и във прилежащото село Склаве ", добави Ивайло Иванов. Той посочи, че по първата интервенция са арестувани пет лица, като там групата е от шест индивида, като единият е понастоящем в пандиза. Всички досъдебни производства ще бъдат обединени.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР