Почувствайте свободата!“ Такава е мисията на Американската асоциация за нудистки

...
Почувствайте свободата!“ Такава е мисията на Американската асоциация за нудистки
Коментари Харесай

Какви са правилата в един нудистки курорт

„ Почувствайте свободата! “ Такава е задачата на Американската асоциация за нудистки отдих (AANR) – група с нестопанска цел, основана в Кисими, Флорида. От 1931 година насам AANR е помогнала на стотици хиляди нудисти да намерят съидейници и безвредни места за развлечение без облекла.

Тези от нас обаче, които не сме участвали на нудистки плажове и събирания, може въпреки всичко да се питаме по какъв начин се разграничават обществените контакти, когато едната или двете страни не са обременени с облекла.

Каролин Хокинс, координатор по връзките с обществеността на AANR и самата тя нудистка, ще ни изясни няколко неща, които би трябвало да имаме поради, в случай че в миналото се окажем измежду голи хора.

Някои организации обичат да улесняват нудистите, които за първи път навлизат в непознатия свят на излагане на гениталиите, като провеждат събирания, на които можете да останете и с облекла. На тях посетителите могат да запазят облеклата си – колкото и каквито и да са те – до момента в който се почувстват задоволително удобно, с цел да ги смъкват. Има обаче места, на които би трябвало да се съблечете наложително – akо се намирате в първата група, не забравяйте, че на някои места към момента ще се мръщят на облеклото ви. „ Във всички наши клубове “, споделя Хокинс през 2016 година, „ би трябвало да сте голи, с цел да влезете в басейна или джакузито, даже и събитието да е с алтернатива облекло “.

Мобилните телефони с камери направиха отбраната на персоналното пространство на нудистките събирания малко по-трудна; Хокинс споделя, че всеки, който се разхожда в група, стиснал мобилен телефон, евентуално ще бъде привикан: „ В Сайпръс Коув, да вземем за пример, имаме политика на алена точка. Ако някой носи телефон, го молим да сложи алена кръгла лепенка върху обектива на камерата. И към момента никой не се е оплакал. “

Макар че никой не слага под подозрение персоналната хигиена на никого, множеството нудистки места задължават гостите да носят със себе си плажна или забрадка за баня когато и да е и да я употребяват, когато сядат. „ Това е за хигиена “, споделя Хокинс.

Тъй като във Флорида съответно има доста огнени мравки, Хокинс споделя, че постоянно се натъква на нудисти, които носят обувки или сандали върху другояче голото си тяло: „ На плажа има и дребни пръчици и сходни неща “. Често срещани са и шапките и бижутата.

Въпреки че това звучи малко рисково, когато си поръчвате гореща храна, Хокинс споделя, че множеството курорти приветстват голите гости (при изискване че си носите гореспоменатата кърпа). Някои може да сметнат, че в зоната за хранене е хладно и да си облекат нещо леко, с цел да не им е студено. И макар че множеството сервитьори също са нудисти, те остават облечени, до момента в който са на работа.

Макар че евентуално е добре да поддържате ноктите си изрязани, Хокинс споделя, че множеството групи няма да вършат огромен проблем от леко небрежната хигиена. „ Това е по преценка на индивида “, споделя тя. „ Главната цел е да приемем тялото. “

Въпреки че може да се радвате на новооткритата си благодарност към природата и свободата на живота без облекла, не можете да позволявате нещата да излизат отвън надзор. Според Хокинс: „ Върха на привързаността, която двама (или повече) души могат да проявят обществено би била държането за ръка или бърза прегръдка, когато се срещнете с другари “, споделя тя.

„ Клубовете се пробват да поддържат баланс сред половете, доколкото могат “, споделя Хокинс. Докато двойките нормално няма да имат проблеми да влязат, самите хора може и да имат. „ Ако уединен мъж или самотна жена пристигна на вратата, ще ги попитаме дали имат опит в нудизма “, споделя Хокинс. Ако нямат и няма планувано събитие за сингъли, може да се наложи да премислят своите планове.

За сбирките без облекла Хокинс споделя, че в действителност има един тип дрескод: провокативно долни дрехи, рокли или тесни дънки, които не са добре пристигнали. „ Това е съблазън, а не голо тяло “, споделя тя.

Това не изключва романтиката: Хокинс провежда няколко голи сватби за хора, които са се срещнали в Сайпръс Коув по време на срещи за необвързани. И да, булките икономисват доста пари, защото не им се постанова да си купуват рокля. „ Могат да ги похарчат за меден месец. “

   
Източник: chr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР