Почти всяко момиче се е намерила в ситуация, в която

...
Почти всяко момиче се е намерила в ситуация, в която
Коментари Харесай

Само 3 неща са достатъчни, за да полудее по вас и да не помисля за друга никога

Почти всяко момиче се е намерила в обстановка, в която се запитвала какво би трябвало да направи и по какъв начин да направи по този начин, че да побърка мъжа до нея и да го накара да я желае непрекъснато. Търсите способи, игри, трикове за привличане, само че е належащо да завъртите мозъка на някой мъж по верния метод, с цел да не усети напън и да изчезне, а да " полудее по вас " и да остане.

1. Не гледайте на него единствено като на брачна половинка, който обезверено търсите

Един от най-големите страхове, които имат мъжете е, че дамата обезверено търси брачен партньор и че всеки може да й дава отговор. Мъжете желаят партньорка, която ще ги одобри поради самите тях.

Същият миг, когато разбрере, че имате скрити проекти, с изключение на тези, автоматизирано ще се затвори в себе си и пристрастеност му ще спадне

2. Покажете му, че не ви е проблем да го напуснете

Когато мъжът мисли, че целият ви живот се върти към него и че към този момент сте решили, че той е този, даже и преди да говорите за общото си бъдеще, ще почувства налягане. Не единствено това, че би трябвало да дава отговор на вашите упования, само че в това време ще бъде нервозен, поради възможен крах. Вместо това, би трябвало да му покажете, че сте придирчиви.

Дайте му да разбере, че макар че ви харесва, имате благоприятни условия да контролирате всичко, което ви се случва в живота.

Покажете му, че има живот и отвън връзката. Занимавайте се със своето занимание, излизайте с другари и фамилията си, подобрете кариерата и живота си. Тогава той ще бъде благополучен, че в натоварения си живот имате място за него, тъй че ще се стреми да остане.

3. Неговият живот е по-добре, когато прекарвате дружно

Създавайте позитивни прекарвания дружно с него. Мъжете не могат просто да бъдат накарани на мощ за сериозна връзка, би трябвало сами да го изискат, а с цел да стане това би трябвало да създадете подобаващата атмосфера, която ще докара до неговата прочувствена реакция.

Правилната атмосфера е знак да вършиме тези неща, на които двамата се наслаждавате взаимно. Всички тези радостни събития ще покажат, че сте момиче, което е непринудено и игриво, а това е съвършената жена, която търси той.

източник: www.zajenata.bg
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР