Почти всяка седмица от октомври имаме повод да обърнем внимание

...
Почти всяка седмица от октомври имаме повод да обърнем внимание
Коментари Харесай

Русев, Лана, Боби Лашли и пристрастен ли е към секса кечистът

Почти всяка седмица от октомври имаме мотив да обърнем внимание на Русев и драмата, която сега се заплита към него и брачната половинка му Лана.

Знаем, че всичко е по сюжет, само че все пак на двамата им се получава доста добре да притеглят вниманието върху себе си. Този път обаче нещата станаха много персонални.

По време на предаването в понеделник Лана и Русев се качиха на кръга на Световната федерация по кеч, с цел да изяснят пред всички какво се случва с брака им.

Лана беше много прочувствена и атакува нашия човек, обвинявайки го, че единственото нещо, което той желае от нея, е секс. Тя даже съобщи, че Русев е привързан към секса и желае да го вършат на всички места и когато и да е, без да се интересува от нищо друго.

Лана го упрекна също, че желае тя да забременее, въпреки да знае, че това би унищожило кариерата ѝ. Черешката на тортата пък е, че кечистът ѝ е изневерил.

Русев, несъмнено, се ядоса и отхвърли всички тези обвинявания. Тогава на кръга се появи и Боби Лашли - виновникът за цялата обстановка. Българинът опита да отбрани достойнството си, пребивайки Лашли, само че един удар под кръста постави завършек на разправията. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР