Почти всяка от нас пази по една по-смела дреха в

...
Почти всяка от нас пази по една по-смела дреха в
Коментари Харесай

Слънчевия тоалет, с който изгря Ан Хатауей

Почти всяка от нас пази по една по-смела дреха в дрешника си, която скрито облича у дома, с цел да се въодушеви в всекидневието си, само че по този начин и не се осмелява да носи постоянно на открито. В това отношение има какво да научим от актрисата Ан Хатауей. Тя е образец за звезда, която обича да разкрепостява визиите за визия на аления килим, защото постоянно опитва в цветово отношение и ни демонстрира самоуверено характерността си. Независимо дали става дума за онази прословута алена рокля от Ralph & Russo или най-скорошната й визия с Versace, на премиите „ Изборът на критиците “ актрисата не може да се насити на тоалетите, които притеглят вниманието по грациозен метод.

 Шолц в София: Струват си всички старания да реализираме резултат 11 юни 2022 | " Република Севрена Македония би трябвало да има сигурна европейска вероятност. Подкрепям това, че РСМ би трябвало...

Наскоро 39-годишната Хатауей се появи в жизнеспособен отбор на Valentino, към който ще се връщаме въображаемо още дълго. Той включва блестящо жълта овърсайз манто вид риза в композиция с пола в същия цвят и кожени сандали, а визията е приключена от украшение, от което мъчно можем да отместим взор.

Без значение какво носи, Хатауей подправя всеки тоалет с доза убеденост, от която всички имаме потребност!

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР