Почти всичко в хитовият сериал Опасно изкушение“ се върти около

...
Почти всичко в хитовият сериал Опасно изкушение“ се върти около
Коментари Харесай

Българските жени направо полудяха по Чатай от Опасно изкушение, Йълдъз не издържа

Почти всичко в хитовият сериал „ Опасно прелъщение “ се върти към Йълдъз. В персоналният живот актрисата Еда Едже одеве се омъжи за дългогодишния си другар баскетболиста Бурахан Тунджер. В сериала обаче, тя е жена, която три пъти става вдовица, в това число и последния й брачен партньор Доан умира в края на сагата.

Има един от мъжете към нея, от който е детето й и това е Чаатай. Заради неговите изневери двамата се разделят, само че той не стопира да прави опити да се събере с Йълдъз.

Тази толкоз трагична роля извършва младия и надарен турски артист Берк Октай.

Както множеството си сътрудници в турската кино промишленост и неговата кариера потегля от моделството. Кариера стартира през 2000 година и завършва през 2006 година Участва в над 100 фешън ревюта и отвън Турция. В Париж и работи с доста международно известни марки и в градове като Милано, Токио, Дубай и Москва.

След този кондензиран интервал на стилните сцени се връща в Турция и приключва висшето си обучение, също така подписва контракт с компанията Erler Film. Актьорската му кариера започва с частни уроци по актьорско майсторство. Първата му роля е в сериала „ Сладки проблеми Фадиме “. През 2020 година играе в сериала „ Опасно прелъщение “ в ролята на Чаатай, където е сътрудник на основната героиня Йълдъз. Берк е женен за известна турска актриса, целия му живот и всичко към него е обвързвано със фотоси.

Може би „ Опасно прелъщение “ е сагата, която го изстрелва на върха на кариерата му и освен него. Всички, които вземат участие в основни или епизодични функции станаха известни по целия свят, освен в родината си. Не по малко харесван е и Доан, с който са смъртни врагове и се борят за сърцето на една и съща жена. Ненавистта е толкоз огромна, че Доан даже прави опит да убие Чаатай, като му прерязва маркучите на спирачките. Но това българските фенове към момента не са гледали, занапред ще се излъчва сезон 6 у нас.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР