Почти всички големи медии в Румъния са собственост на хора,

...
Почти всички големи медии в Румъния са собственост на хора,
Коментари Харесай

Малин Бот: Почти всички големи медии в Румъния са собственост на хора, които имат проблеми с правосъдието

Почти всички огромни медии в Румъния са благосъстоятелност на хора, които имат проблеми с правораздаването. Това сподели самостоятелният публицист и един от уредниците на митингите в Румъния Малин Бот.

В особено изявление за " Хоризонт " той разяснява политическите обвързаности на огромните медии в северната ни съседка, както и продължаващите митинги против корупцията в страната.

 Ако следиш румънските всеобщи медии -  малките екрани, вестници, уеб сайтове, които са благосъстоятелност на огромни предприемачи, свързани с корумпирани политици, и в същото време четеш във Facebook, гледаш Ютюб или следиш дребни, само че самостоятелни уеб сайтове, ще видиш две разнообразни действителности. Ако гледаш всеобщите мейнстрийм медии, ще видиш, че всички случаи на корупция там се отразяват като че ли изобщо не са такива. Също и че хората, разполагащи с доста пари, са почтени и че прокурорите имат някакви персонални претекстове против тях. “, сподели Бот.

Цялото изявление на Лъчезар Вълев с самостоятелния румънски публицист Малин Бот може да чуете в прадаването ни " Преди всички ".
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР