Почти всеки в обкръжението си има познат, който непрекъснато затъва“

...
Почти всеки в обкръжението си има познат, който непрекъснато затъва“
Коментари Харесай

5 зодии хронично „засядащи“ в токсични връзки

Почти всеки в обкръжението си има прочут, който непрестанно „ затъва “ в токсични взаимоотношения. Според астролозите в тази причинност попадат: хора, са представители на избрани  и самите те се отличават с сложен темперамент.
5  , които хронично „ засядат “ в токсичните връзки са:
Овен
Хората, родени под този знак, постоянно се стремят към самостоятелност. Те избират да преобладават във връзките. Искат да станат опора за обичания човек и са подготвени да поемат всички отговорности в фамилията. Често се оказва, че сътрудникът им привиква с този ред на нещата и нахално го употребява. Така, последователно престава да вижда пълноценната персона у Овена, което в последна сметка унищожава връзката.
Рак
Това нормално са песимистични, доста прочувствени хора, които обезверено се нуждаят от обич и непрекъсната поддръжка. Тези черти на характера играят жестока смешка с тях. Раците постоянно бъркат същинската обич със благосклонност и любов и по-късно страдат. Те смъкват цялата си грижа и любов, върху колегата, очаквайки в подмяна безграничната му обич и поддръжка. По този метод, апетитът им единствено нарастват с времето. За да привлекат вниманието на обичан човек и да провокират страдание, Раците драматизират всичко и всички. В последна сметка сътрудникът им просто не може да устои на целия този негатив и прекъсва връзката.
Везни
Везните влизат в токсични взаимоотношения заради личната си доверчивост и неизкоренима религия в най-хубавото. Представителите на тази зодия се стремят да открият позитивни черти даже и при най-нечестните хора. Те се пробват да възпитат положителни обноски и да убедят себе си и другите, че излизат с прелестен човек. Такава, обаче е илюзия. В последна сметка, когато най-сетне осъзнаят истината, това се трансформира в контузия за самите Везни.
Козирог
Представителите на тази зодия се пробват да наподобяват мощни и самостоятелни, само че в действителност са уязвими и беззащитни. Неслучайно доста от тях избират самотата. Това, тъй като любовта ги травмира. Често, не могат да се борят с възприятията си. Козирозите се влюбват в изцяло несъответствуващи хора и остават с тях, надявайки се на най-хубавото. Въпреки компликациите във връзката, те не престават да се борят за благополучие, до момента в който осъзнаят безполезността на напъните си.
Риби
Представителите на тази зодия се отличават просто с патологичната дарба да притеглят всевъзможни манипулатори, които дълго време завладяват съзнанието им и ги карат да страдат. Рибите не са в положение сами да се измъкнат от въздействието на опитния кукловод. За да се случи това се нуждаят от поддръжката на другари и родственици.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР