Почти всеки мъж гледа порно, но през последните години броят

...
Почти всеки мъж гледа порно, но през последните години броят
Коментари Харесай

Защо жените гледат порно?

Почти всеки мъж гледа порно, само че през последните години броят на дамите, които желаят да гледат порно филми, се усилва. Според последните проучвания, съвсем една трета от феновете на PornHub и xHamster са дами, а броят на женската публика нараства, написа.

Неотдавнашно изследване на психолога Шон Макнебни и сътрудници от университета Валпараисо в Съединени американски щати откри връзка сред женската половост и порнографията.

В изследването са взели участие повече от 2400 дами от Съединените щати и Унгария, които са дали отговор на въпрос за това по какъв начин порнографията въздейства върху половото задоволство на дамите и любовните връзки.

Резултатите демонстрираха, че дамите, които гледат порнография, са по-млади и по-добре образовани. Подобен резултат сподели изследване на xHamster измежду 100 000 души.

Около 33,8% от дамите, гледали порно, са били на възраст сред 18 и 24 години. Около 60% от дамите споделят, че гледането на порно усъвършенства половия им живот.

Какъв порнофилм желаете да гледате зависи от вашия персонален усет и вашите стремежи и мечти, а не от пола ви, споделя Мадита Оминг от университета в Падерборн в Германия.

Връщайки се към биологията, Юнкер споделя, че мъжете и дамите имат разнообразни стандарти, когато става въпрос за избор на сътрудник, т.е. те имат разнообразни фокуси. Ето за какво те имат друг метод към порно филмите.

Мъжете са по-отзивчиви към образни тласъци като форма на тялото, лицето и здравето. Те желаят млади сътрудници, които могат да имат деца и да се концентрират върху неща, които са ясни и елементарно забележими.

От друга страна дамите са по-отзивчиви към допиране или диалект. Те желаят виновен сътрудник, който да оказва помощ и да се грижи за децата.
Ето за какво мъжете гледат повече порно филми. Юнкер споделя, че това е част от нашата биология.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР