Почти сигурно Мануел Нойер няма да може да пази за

...
Почти сигурно Мануел Нойер няма да може да пази за
Коментари Харесай

Възстановяването на Нойер не върви по план, твърди Kicker

Почти несъмнено Мануел Нойер няма да може да пази за Байерн (Мюнхен) в първия конфликт против Бешикташ от 1/8-финалите в Шампионската лига, който е плануван за 20 февруари, твърди Kicker. Според изданието има закъснение на процеса на зарастване на оперираното място на крайници на вратаря и затова няма да се осъществен прогнозите той да бъде възобновен в края на януари.

Преди дни Нойер не разкри за подобен проблем, само че призна, че на този стадий не може да се наеме с съответна дата за завръщането си в игра. Надеждите на баварците са той да бъде в кондиция за реванша в Истанбул, който ще е на 14 март.
Manuel Neuer on his comeback: " I won’t give an exact date. But it would be nice if I could say goodbye to my two friends [crutches] in time for Christmas. That would be the best possible present " pic.twitter.com/AQzdy2P6Qv
— Bayern & Germany (@iMiaSanMia) December 10, 2017

В момента в Байерн има вратарска рецесия, тъй като резервата Свен Улрайх имаше проблеми с аддукторите и едвам през днешния ден възобнови тренировки. Това докара до заставането под рамката на 36-годишния Том Щарке. Ветеранът оправда доверието в сряда, откакто с прелестна интервенция в 87-ата минута не разреши на Кьолн да изравни и в последна сметка първенците завоюваха с 1:0.

 Бундеслига 16 кръг, сряда 13 декември  Байерн (Мюнхен) 1:0краен резулат  Кьолн
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР