Почти сигурно Иван Турицов ще напусне ЦСКА след края на

...
Почти сигурно Иван Турицов ще напусне ЦСКА след края на
Коментари Харесай

Само в Lupa.bg: Лудогорец все по-близо до Турицов

Почти несъмнено Иван Турицов ще напусне ЦСКА след края на сезона. Десният бек е мечтан от Лудогорец и Левски, като от двата клуба са водили диалози с него, научи Lupa.bg.

Разградчани на три пъти са провели дълги диалози с Турицов, като първият е бил незабавно след края на предишния сезон, а останалите два в последните месеци.

24-плевенчанин още не е дал финален отговор, само че сигурно го блазнят и парите, препоръчани му от " орлите ".

От Левски също са потърсили бранителя, само че слуховете на " Армията " настояват, че той незабавно е отрязал мераците на " сините ".

" Няма късмет! Това ще е последният тим, с който бих подписал ", били думите на Турицов.

Договорът на националния защитник, който предишния сезон провали " армейците " за купата, изпускайки дузпа в последната минута против ЦСКА 1948, изтича. По всичко наподобява, че контрактът му няма да бъде възобновен.

Миналата акция той загуби и капитанската лента, откакто след злополучния мач си разреши да наскърбява публиката на ЦСКА. След случая огромна част от почитателите не настроиха против него, а той непрекъснато е подложен на критика за изявите си на терена.

От чужбина също имало интерес към национала, само че на ход е Гриша Ганчев, който ще има последната дума. Благодетелят на ЦСКА ще се опита да го продаде, защото той може да си тръгне и като свободен сътрудник, а в Борисовата градина не харесват сходни неща.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР