Почти седмица след сватбата Фики Стораро и съпругата му Гюлджан

...
Почти седмица след сватбата Фики Стораро и съпругата му Гюлджан
Коментари Харесай

Фики и Гюлджан със сватбени подаръци за над половин милион

Почти седмица след сватбата Фики Стораро и брачната половинка му Гюлджан съумяха да отворят всички дарове, които са на стойност над половин милион лв.. Най-щедър е бил свекърът Тони Стораро. Той е обезпечил на младоженците кола и апартамент.

Неговите сватове не са останали по-назад и безусловно са позлатили младоженците. Наред с пръстена с диаманти, който Фики подари на жена си в сватбения ден, двете баби и двамата дядовци са ги дарили с най-различни украшения. Тези на булката даже са й приписали своя „ Ягуар “, само че изискването е да го употребяват, когато са им на посетители в Белгия. Един от приятелите на жениха го е изненадал с картина.

Подаръкът от кумовете Галена и Галин се оказа сантиментално пътешестване до Париж, а не 20 бона в плик, както носеха слуховете.

Митко Пайнера е бил в Гърция и не е могъл да участва, само че по шефа на Телевизия Планета Хари Янакиев е пратил специфичен подарък. Повечето от сътрудниците на Фики, които бяха на сватбата, са подарили на младоженците пликове с пари, написа „ Телеграф “.
тагове фики стораро гюлджан женитба подарък
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР