Почти половината от американците смятат, че президентът на САЩ Доналд

...
Почти половината от американците смятат, че президентът на САЩ Доналд
Коментари Харесай

Почти половината американците смятат, че Тръмп не може да представлява интересите на САЩ пред Русия

Почти половината от американците считат, че президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп не е кадърен да съставлява ползите на Съединени американски щати в договарянията с Русия, сочат резултатите от допитване на вестник " Вашингтон пост " и телевизия Ей Би Си, оповестени през днешния ден и представени от ТАСС и Българска телеграфна агенция. На това мнение са 48% от интервюираните 1001 американци.

Точно толкоз считат също, че за времето на президентството на Тръмп Съединени американски щати са изгубили позиции в света. Участниците в анкетата били запитани също по този начин до каква степен е правомерна срещата през лятото на м.г. на Доналд Тръмп-младши с съветската юристка Наталия Веселницкая, в наличието на зетя на президента Джаред Къшнър, и на шефа на предизборната му акция Пол Манафорт.

Само 26 на 100 от запитаните дали отговор, че те имат право на такава среща. Близо две трети обаче считат, че срещата е била неуместна. Резултатите от изследването сочат още, че 58 на 100 от американците са недоволни от работата на Тръмп като президент. 41 на 100 пък не утвърждават неговата икономическа политика.

Що се отнася до въпроса за намесата в американските избори, болшинството - 60 на 100 от запитаните - има вяра, че Русия се е пробвала да повлияе на резултата от президентските избори в Съединени американски щати м.г. При това 44 на 100 от интервюираните считат, че точно Тръмп е получил полза от съветската интервенция, а 14 на 100 считат противоположното.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР