Почти половин отбор си тръгна вкупом от "Левски" (Лом). През втория

...
Почти половин отбор си тръгна вкупом от "Левски" (Лом).
През втория
Коментари Харесай

Левски /Лом/ разтрогна с още 5-ма, започва подготовка на 13 януари

Почти половин тим си потегли заедно от "Левски " (Лом).
През втория дял от шампионата във Втора лига част от новака в групата повече няма да бъдат вратарите Диян Вълков и Дамян Дамянов, бранителят Кристиян Григоров, сръбският полузащитник Лука Стоянович и нападателят Андон Гущеров. Преди тях от стадион „ Дунавски левент “ си събра багажа универсалният Раиф Мурадов, а преди него това направи и бранителят Лъчезар Георгиев. Освен с тези седем е допустимо клубът да се раздели и с други играчи.
Отборът ще започва зимната си подготовка на 13 януари 2022 година. Първите тренировки ще бъдат на клубната база, по-късно футболистите ще отидат на лагер. За в този момент към момента не е ясно къде тъкмо ще се организира той, както и неговата дълготрайност.
Миналата зима крайдунавският отбор изкара две седмици в Сандански и изигра 4 контролни срещи. Заради по-благоприятния климат е допустимо е и в този момент главната част от зимната подготовка на "Левски " (Лом) да се организира в Югозападна България. В взаимозависимост от дестинацията на място ще се търсят противници за контроли. Старши треньорът Анатоли Тонов желае до подновяването на шампионата тимът му да бъде тестван в най-малко пет инспекции.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР