Почти няма съмнение, че мачът в Като две капки вода,

...
Почти няма съмнение, че мачът в Като две капки вода,
Коментари Харесай

Несъмнено Зомбори ще е победителят в „Като две капки вода“

Почти няма подозрение, че мачът в „ Като две капки вода ”, сезон 12, към този момент може да се счита за завършен. След третата вечер на шоуто на Нова тв предишния понеделник към този момент е кристално ясно кой е сигурният победител тази година. Това е артистът Владимир Зомбори, който на процедура е без безусловно никаква конкуренция в настоящото издание на предаването и единствено знамение или предварителна спогодба в шоуто може да промени финалния резултат. Такова развиване на нещата обаче е едва евентуално, по тази причина почитателите на формата към този момент чакат да го видят като победител.

 

Още на старта на „ Капките ” на 19 февруари стана ясно, че тази година Владо Зомбори е огромната звезда в шоуто и сигурно ще бъде на финала. След три епизода към този момент може с цялостна увереност да се каже, че единствено подмолна спогодба може да му оспори успеха, само че всички знаят, че такава процедура в това предаване няма. Не е нужно да си експерт по актьорско майсторство, нито по музика, с цел да забележиш, че младият артист е светлинни години пред останалите участници тази година. На процедура няма никаква конспирация – каквото и да му дадат, той е най-хубавият, в това число с женския облик на Адел, който му се падна за втората вечер на шоуто. Още тогава новия в журито – Любо Киров, сподели, че тази година „ Капките ” са на Владо Зомбори.

 

Същото е мнението и на голямата част от почитателите, които разясняват на формалните страници на предаването в обществените мрежи. Звездата от сериала „ Вина ” на Българска национална телевизия е любимец и на съдиите във формата, и на феновете. „ Голям сладур е Влади! С сътрудниците сме му големи почитатели и не стопираме да пращаме смс в негова поддръжка! ”; „ Влади е извънреден! Няма еднакъв! ”; „ За всички ни е видно, че Владо Зомбори е необикновен гений! Той е свръхестествен подражател и реализатор! За мен той е Големият победител тази година! ”, разясняват хората.

Досега артистът е имал три осъществявания в „ Капките ”: в облика на Джъстин Тимбърлейк, Адел и Васил Найденов. С първото и третото беше победител за вечерта, а с второто стана втори и все още има най-вече точки във краткотрайното класиране. Като Васил Найденов обаче отнесе рецензия от Фънки, съгласно който Владо е бил пренавит и е преигравал. По този въпрос публиката се раздели на две – едната част остава твърдо на страната на Зомбори, а другата е съгласна с Фънки. Въпреки това на фона на останалите осъществявания артистът още веднъж се оказа най-хубавият. Очевидно е, че е без конкуренция този сезон и че към името на спечелилия най-малко към този момент няма никакви въпросителни – това ще бъде Владо.

 

Никога до момента изходът от шоуто не е бил толкоз явен. Миналата година съществени поръчки за първото място дадоха Владо Михайлов, Тома Здравков и Керана. Владо победи, само че останалите му бяха почтени съперници. Преди това успеха на Краси Радков беше мъчно извоювана в съревнование с Дарин Ангелов и Александър Сано, в сезон „ Ол старс ” до последно не беше ясно дали победител ще е Фики Стораро или Рафи Бохосян, а преди този момент Фики беше в жестока конкуренция с фолк звездата Константин. Сега разногласието по-скоро ще бъде за второто място, тъй като първото наподобява непокътнато за Владо.

 

Засега се удостоверява прогнозата на „ Уикенд ”, че сериозна поддръжка, с изключение на Зомбори, ще има актрисата от сериала „ Ол инклузив ” Елена Атанасова. Наско от „ Б.Т.Р. ” също се радва на утвърждение от публиката. Той не е добър подражател, само че е толкоз добър артист, че няма по какъв начин да не събере задоволително точки най-малко с цел да отиде на финала. След две много посредствени осъществявания артистът Иво Аръков също стартира да набира скорост в третата вечер на шоуто. Той влезе в облика на Наско и беше доста безапелационен. Ако продължава по този начин, той също има положителни шансове за край.

Автор: Уикенд

 

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР