Почти нищо не е останало от джипа на бившия играч

...
Почти нищо не е останало от джипа на бившия играч
Коментари Харесай

Първи СНИМКИ от катастрофата, в която загина дъщерята на Сия от Тоника

Почти нищо не е останало от джипа на някогашния състезател в NBA Ресуал Бътлър и жена му - българката Лиа Лабел, щерка на певицата от „ Тоника” Анастасия Бинчева. Те починаха, откакто Бътлър изгубил надзор над автомобила. Джипът Рейндж Роувър минал пред автомат на паркинг и се разрушил в стена в Студио Сити, предградие на Лос Анджелис. Според служителите на реда автомобилът се е движил с доста висока скорост, написа БЛИЦ.

Лиа е щерка на наши музиканти от известни групи, Анастасия Бинчева–Сия от "Тоника " и Трошан Владовски, китарист и вокал на тогавашните $Сребърните гривни” и брат на различен известен реализатор – Чочо Владовски.

Бившата звезда от НБА Бътлър играе 14 сезона за 8 разнообразни тима, измежду които и славния "Чикаго Булс ". Последният му тим е "Сан Антонио Спърс ". В края на предходната година стана ясно, че Лиа Лабел и Бътлър са се сгодили, само че злополуката лиши животите им, преди да осъществен всички свои общи проекти. Смъртоносният случай е станал в Студио Сити, откакто Бътлър е изгубил надзор над своя Рейндж Ровър на бул. Вентура и се е блъснал в загражденията на паркинг. От полицията прибавят, че автомобилът се е движел с висока скорост.

Лиа се ражда на 8 септември 1986 година в Торонто, само че израства в Сиатъл. Че ще бъде певица излиза наяве още на третото издание на American idol - едвам 16-годишна доближава до край (виж видеото). Учи в музикално учебно заведение в Бостън. И продължава да се развива като певица. Записва дебютният си независим албум под шапката на Epic Records/So So Def Recordings дружно с едни от най-големите модерни продуценти – Джърмейн Дюпри и Фарел Уилямс. Хитът на ЛаБел "Да насексим ситуацията " влиза в Топ 100 на Америка през 2012 година

Расуел Бътлър игра 13 години в НБА, като през кариерата си бе в някои от най-големите баскетболни клубове на Съединени американски щати - Чикаго Булс, Лос Анджелис Клипърс и Сан Антонио Спърс. 38-годишният мъж има една щерка от предходна връзка. Лия ЛаБел пък е единственото дете на първото сопрано и звезда от "Тоника " Анастасия Бинчева-Сия и Трошан Владовски - китарист и вокал на група "Сребърните гривни " и брат на Чочо Владовски. Тя е родена на 8 септември 1986 година в Торонто, Канада, където Сия и Трошан емигрират през 1979 година, само че израства в Сиатъл. Завършва влиятелния лицей Бъркли и едвам 16-годишна взе участие в American Idol, където доближава до финала.

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР