Почти година след лансирането си, фон дьо тенът мечта“, създаден

...
Почти година след лансирането си, фон дьо тенът мечта“, създаден
Коментари Харесай

Вирусният фон дьо тен „свещен граал“, който „замъглява порите и бръчките“, шокира грим звездата

Почти година след лансирането си, декор дьо тенът „ фантазия “, основан от емблематичната марка за грим Laura Mercier, стана вирусен в TikTok след грим авторитетна Glamzilla показа Real Flawless Weightless Perfecting Foundation като един от обичаните си артикули.

Благодарение на водоустойчивата си формула и способността да устоя на концерти, вечери, горещина и доста повече, като в същото време придава блестящо покритие като на кожата за 12 часа непрестанно без избледняване, даже звезди на грима като Jeffree Star бяха изумени от невероятните му резултати.

Споделяне на видео по какъв начин слага вирусната основа, която сега се продава в LOOKFANTASTIC за £34,20 ( от £38), върху кожата си, Glamzilla сподели на почитателите си: „ Ще харесате този нов декор дьо загар. О, Боже мой. Обсебена съм от него. Просто го поставям върху цялото си лице. О, Боже мой. Толкова е добър. Това е моята мечтана основа. След като нанеса с четка, обичам да групирам непотребната основа с бюти блендер ", сподели тя на феновет...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР