Почти година след бурната раздяла с актрисата Елен Колева, Калин

...
Почти година след бурната раздяла с актрисата Елен Колева, Калин
Коментари Харесай

Калин Терзийски залюби банкерка! Тя намерила чар в алкохолизма му

Почти година след бурната разлъка с актрисата Елен Колева, Калин Терзийски се впусна в нова секс спекулация. Писателят от няколко месеца е съкровен с хубавицата Владислава Цолова , която е банкерка, научи HotArena .

Дамата е повече от обожател на творчеството на Калин. Притежава всичките му произведения и в случай че се има вяра на слуховете, двамата се сближили около любовта си към литературата. Върху част от тях Терзийски поставил подпис преди месеци със особено обръщение за любов , без да подозира, че стрелите на Амур ще се стоварят на главата му, писа „ Уикенд “.

Владислава Цолова е приключила Икономическия университет в София и работи на висок пост в една от най-големите банки . Тя от дълго време била осведомена с пороците на Калин, само че намирала сексапил в алкохолните му забежка. Смятала, че пиенето и гения вървят ръка в ръка и че Терзийски не е изключение от това предписание, особено за надарените представители на художественото изкуство даже в международен проект.

Плевенчанката към този момент не криела за възприятията си и намерено споделяла с приятелки, че обожава всичко в Терзийски. Чаровницата била с няколко лета по-голяма от създателя на скандалния разказ „ Алкохол ”, само че възрастовата разлика не пречела да прекарват времето си дружно и на чаша вино да разискват разнообразни зоблодневни тематики – от новия сезон на риалити форматите до античните гръцки философи и интерпретацията на  размислите им в наши дни.

Лудост е, когато геният срещне силата ”, написа преди дни чаровната банкерка на стената на Facebook профила си, като разгласява обща фотография, а приятелките й побързаха да разясняват какъв брой са сладки и надарени и двамата. Някои даже съпоставиха привличането им като това на Марлон Брандо и Мария Шнайдер във кино лентата „ Последното танго в Париж ”. Трети прецизират, че самата Влади, както я назовават на галено, има доста гении и е изключителна като човек и жена.

Калин Терзийски бил въодушевен от хубостта и добрината на Влади. От своя страна я харесвал, само че не мислил да задълбава връзката . Предпочитал да живее в бащината си къща и да не се мести при новата жена на сърцето му, най-малко до момента в който не добие убеденост в възприятията си. Радвал се, че е съумял да стопли връзките с щерка си, която следвала медицина в Германия. Двамата даже се срещнали на по плодов сок и тя му благодарила за финансовата поддръжка, която й оказал.

Владислава Цолова пък непрестанно се включва в благотворителни акции за деца, страдащи от аутизъм. Тя е основател на фондацията „ Стъпка за невидимите деца на Българя ”. Темата за другите от дълго време я вълнува и евентуално дружбата с Калин е извънредно потребна и за двамата.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР