Почти два месеца след като Еманюел Макрон встъпи в длъжност,

...
Почти два месеца след като Еманюел Макрон встъпи в длъжност,
Коментари Харесай

Брижит Макрон наложи стила си в Елисейския дворец!Ето как минава деня на първата дама на Франция

Почти два месеца откакто Еманюел Макрон встъпи в служба, неговата брачна половинка Брижит към този момент е наложила стила си в Елисейския замък, пишат сп. " Гала " и " Монитор ". Първата дама била загрижена за благосъстоянието на духа на личния състав и всяка заран, напускайки президентския апартамент, се интересувала за настроението на чиновниците. Те пък от своя страна ценели доста първата дама, която с положителното си въодушевление се предпазвала от напрежението. В Елисейския замък Брижит Макрон надалеч не е фигурант. Още в 9 ч. тя сяда зад бюрото в кабинета си и се посвещава на изчитането на 140-те писма и имейли, които получава дневно от сънародниците си. Това е двойно повече от пощата на Карла Бруни-Саркози, споделя консултант в президентството.

Първата дама от време на време обядва и с министри от държавното управление на Едуар Филип, като да вземем за пример Аниес Бюзен, министърка на опазването на здравето, и Жан-Мишел Бланке, министър на образованието. Целта на тези обяди е Брижит да откри идея, на която да посвети напъните си на първа дама.

А до момента в който открие призванието си, първата дама има претрупан график. Тя към този момент придружи мъжа си на срещите на Г-7 и НАТО през май в Таормина и Брюксел, а тези дни бе в Хамбург за срещата на върха на Г20. Заради този претрупан график първата дама вижда по-рядко внуците и децата си от първия си брак.

Всичко това обаче не й пречи да провежда вечери в градините на двореца, на които постоянно се пече риба, тъй като, съгласно нея човек би трябвало да умее да разпуска, мислейки в същото време за линията си.

На първата дама й следва нов значим ангажимент - националния празник на Франция на 14 юли, за който от Съединени американски щати идва Доналд Тръмп.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР