Излиза първият пълен трейлър за рестартирането на „Frasier“ – и това е нов град, същият Frasier

...
Почти четири десетилетия след като се появи за първи път
Коментари Харесай

Почти четири десетилетия след като се появи за първи път на телевизионните екрани, Фрейзър Крейн се завръща – и той е в общи линии същият, макар и с нов силует.

Първият пълен трейлър за рестартирането на хитовия ситком от 90-те „Frasier“ беше пуснат от Paramount+ в четвъртък, предлагайки повече подробности за поредицата, в която Келси Грамър се завръща в ролята на титулярния герой 30 години след първото излъчване на оригиналното шоу.

Разположен в Бостън, градът, в който светът за първи път се запознава с Фрейзър, трейлърът го показва как се опитва да се свърже отново със своя вече възрастен син Фреди, изигран от Джак Кътмор-Скот, и се мести от Сиатъл с надеждата да поправят отношенията си.

Но в съответствие с характера на Фрейзър се оказва трудно, тъй като помпозният психиатър пристига в къщата на сина му без предупреждение и по-късно му забранява да седи на диван, покрит със скъпи възглавници на Кристиан Лакроа.

Сцени от новия трейлър също показват Фрейзър да седи в бар, да пие бира и да се чувства „слят с hoi polloi“, докато е нежно оребрен от своя стар приятел от колежа, превърнал се в университетски професор, Алън, изигран от иконата на британската комедия Никълъс Линдхърст.

Фрейзър (2023) | Официален трейлър | Парамаунт+ <имг class="youtube__video-thumbnail" src="https://i.ytimg.com/vi/oz--6tGukuw/hqdefault.jpg" alt="Видео Фрейзър (2023) | Официален трейлър | Paramount+" />

Преди дългоочакваното завръщане на шоуто на 12 октомври, трейлърът натрупа повече от милион гледания в YouTube в рамките на 24 часа след пускането му.

Новата глава ще проследи Фрейзър, докато се завръща в Бостън от Сиатъл „с нови предизвикателства, пред които трябва да се изправи, нови взаимоотношения, които да изгради и една или две стари мечти, които най-накрая да изпълни“, според описание на поредицата на уебсайта на Paramount.

Бостън беше сцената за първата поява на героя по телевизията, когато той се появи в любимия ситком от 80-те години „Наздраве“.

Един от най-успешните спин-офове в историята на телевизията, „Фрейзър“ след това го последва обратно в родния му град Сиатъл и представи редица нови герои, включително баща му Мартин и невротичния му малък брат Найлс.

Оригиналното шоу си направи име, наслаждавайки се на 11 години в ефир и спечелвайки рекордните 37 награди Еми за комедиен сериал.

 Това изображение, публикувано от Paramount+, показва Келси Грамър като Фрейзър Крейн вляво, Джес Салгейро като Ив в центъра и Джак Кътмор-Скот като Фреди. Това изображение, публикувано от Paramount+, показва Келси Грамър като Фрейзър Крейн вляво, Джес Салгейро като Ив в центъра и Джак Кътмор-Скот като Фреди. Крис Хастън/Paramount+/AP

Джон Махони, който изигра Мартин, почина през 2018 г., докато Дейвид Хайд Пиърс отказа да повтори ролята си на Найлс в рестартирането.

Въпреки това, бившата съпруга на Фрейзър, д-р Лилит Стернин, ще се появи като гост в този нов сериал, като Paramount+ потвърди през март, че Бебе Нойвирт ще повтори нейната роля.

Те ще се съберат отново на партито за рождения ден на Фреди и „това, което започва като забавно парти с приятели и семейство, неизбежно се превръща в сблъсък между Лилит и Фрейзър за вековете“, каза Paramount+ в описание на епизод.

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР