Почти 300 000 сирийци са се върнали по домовете си

...
Почти 300 000 сирийци са се върнали по домовете си
Коментари Харесай

Близо 300 000 сирийци са се върнали по домовете си


Почти 300 000 сирийци са се върнали по домовете си след двете интервенции на Турция в северна Сирия, това е съобщил в събота вътрешният министър на Турция Сюлейман Сойлу на координационна среща за нередовната миграция, написа Daily Sabah. След двете интервенции на Турция – „ Щитът на Ефрат “ и „ Маслинова клонка “ терористите са били прогонени от северносирийските градове Джераблус, Ал-Рай, Дабик, Ал-Баб и Африн. Повече от 3 милиона и половина бежанци откриха леговище в Турция след началото на спора в Сирия. Някои турци ги одобряват като стопански товар и като опасност за личните им работни места, само че антимигрантската изразителност и насилия са доста по-слаби спрямо развитите страни в Европа, отбелязва изданието. Почти 300 000 сирийци са се върнали по домовете си след двете интервенции на Турция в северна Сирия. Това е показва вътрешният министър на Турция Сюлейман Сойлу на координационна среща за нередовната миграция, оповестява " Фокус ".
След двете интервенции на Турция – „ Щитът на Ефрат “ и „ Маслинова клонка “ терористите са били прогонени от северносирийските градове Джераблус, Ал-Рай, Дабик, Ал-Баб и Африн.
Припомняме, че леговище в Турция откриха повече от 3,5 млн бежанци, след началото на спора в Сирия. А някои турци ги одобряват, като стопански товар и като опасност за работните си места.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР