Почти 20 години изминаха от момента, в който целият свят

...
Почти 20 години изминаха от момента, в който целият свят
Коментари Харесай

На сватбените обувки на принцеса Даяна е имало тайно послание (СНИМКИ)

Почти 20 години изминаха от момента, в който целият свят изтръпна от една голяма загуба. На 31 август 1997 година в Париж при автомобилна злополука и при загадъчни условия почина любимката на милиони – принцеса Даяна. Тези условия са обект на яростни полемики и до ден сегашен. И освен те. Животът, тайните, навиците, желанията, в случай че щете и тоалетите на Даяна също се разискват 20 години след гибелта ѝ. Един от доста обсъжданите моменти бе сватбата на Даяна и принц Чарлз. Величественото събитие се състоя на 29 юли 1981 година.

За големия брой посетители не беше мъчно да видят откровеното неспокойствие на булката. Както и луксозния ѝ тоалет. Тогава събитието беше несъмнено за сватбата на века. За страдание след този специфичен ден не всичко се разви по проект, зо което огромна виновност носи и самият Чарлз.

През годините стана известно, че починалата принцеса Даяна в доста случаи е предавала послания с облеклата си.

 На сватбените обувки на принцеса Даяна е имало скрито обръщение (СНИМКИ)

Някои от тези секрети послания станаха известни след това. Но едно от тях бе разкрито във Англия напълно неотдавна. При това обръщение е било закодирано в признак от сватбеното ѝ облекло. В деня на сватбата Даяна се появи пред гостите във превъзходни обувки, украсени с 542 пайети и 132 перли.

На стелките на обувките са били изобразени основните букви на нейното име и името на нейния обичан C и D и сърце сред тях. Кралският обущар Клайв Шилтън споделя: „ Никой не можеше да види тази част на обувката, само че за нас бе доста значимо обувките да са фантастични от всички страни “.

Сърцето и буквите са били сложени в самото начало на стелката при пръстите и под друго сърце, изобразено на горната част на обувките. Освен това принцеса Даяна е била толкоз деликатна с принц Чарлз в този незабравим ден, че решила да избере обувки с невисок ток.

Шилтън изяснява: „ Тя бе доста срамежлива, блага и симпатична. Главното ѝ условие бе тя да не е по-висока от принц Чарлз, въпреки всичко принцесата бе много висока – 1.78 метра. Колкото и Чарлз “. Дизайнерът на обувки даже отбелязва, че основаването на сватбените обувки за принцеса Даяна е лишило шест месеца.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР