Почитателите на разполагат с повод да вдигнат погледа от книгите,

...
Почитателите на разполагат с повод да вдигнат погледа от книгите,
Коментари Харесай

Книга на Тери Пратчет оживява в анимацията „Изумителният Морис“

Почитателите на разполагат с мотив да вдигнат погледа от книгите, с цел да видят акомодация на любимa творба, която ще оживее на огромния екран. Както добре знаем, „ Изумителният Морис и неговите образовани гризачи” е за всички, които харесват ексцентричните погледи към света, а идното анимационно филмче разполага с огромен капацитет да се трансформира в по-малкото братче на книгата.

Филмът се концентрира върху Морис, махленски котарак, който си е изработил съвършената печеливша измама. Той е разкрил едно глуповато хлапе, което свири на свирка и си има лична злина от плъхове - плъхове, които са прекомерно образовани, с цел да може и отсега нататък да ги смята за " обяд ". А всеки знае приказките за плъховете и свирачите...
 Новата хибридна война на Путин е да сътвори международен апетит 23 май 2022 | Руският президент Владимир Путин преднамерено се стреми да провокира апетит в Близкия изток и Африка и по този начин да...
Когато обаче стигат потърпевшия Кански Мекиц, дребната им шашма ненадейно пропада. Защото там долу е подкарал друга ария. Мрачна, мракобесна ария. Нещо доста, доста неприятно ги чака в мазетата.



В първия филмов откъс откриваме щипка от това, което постоянно търсим, когато става дума за Пратчет – вездесъщо въображение, леко и прелестно възприятие за комизъм, както и цяло актьорско съзвездие. Ролите озвучават добре познатите ни Хю Лори, Емилия Кларк, Дейвид Тюлис, Дейвид Тенант, Химеш Пател, Джема Артъртън, Джо Съг и други. Няма по какъв начин да не ни стане празнично на душата и да не се заредим с възторг по детски и самообладание на възрастни, откакто филмчето се чака по Коледа!

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР