Почитателите на анимационния филм Шрек вече имат възможност буквално да

...
Почитателите на анимационния филм Шрек вече имат възможност буквално да
Коментари Харесай

Вече реално може да посетим къщата на Шрек

Почитателите на анимационния филм " Шрек " към този момент имат опция безусловно да влязат в причудливия свят на неговите герои, ситуиран надълбоко в сърцето на красивите планини в Шотландия. На днешния петък, 13 октомври, първите щастливците се впускат в невероятното премеждие, включващо безвъзмезден в неповторимо пресъздаденото емблематично блатно жилище на Шрек.
 Bearbnb, Мечо Пух и къщичката във Англия, която пресъздава бърлогата на приказния воин
На посетители на Мечо Пух

Върнахме се в детството

Разположено на фона на живописните шотландски възвишения, неповторима опция придвижва посетителите във фантастичния свят на Шрек. Точно както в анимационния шлагер, блатистата обител на Шрек е сгушена под короната на огромно дърво.

Резиденцията е грижливо украсена с буйни треви и мъх и всеки детайл е напоен с духа на известната анимация - от уютните кътчета до омагьосващата панорама към околния планински пейзаж.

И всичко е напълно достоверно - липсват модерни улеснения като кухня или баня и даже електричество. Вместо това гостите ще населяват горския дом под топлото зарево на, направени от " ушна тиня " - причудливост, която може да принадлежи единствено на света на зеленото страшилище.

Още с идването посетителите ще бъдат посрещнати от самото Магаре, готово да обезпечи сърдечен банкет в блатистата си обител.

Приказното жилище е безспорна забележителност, само че околният пейзаж безусловно е съкровищница от естествени хубости. Гостите могат да изследват омайни, да се разхождат около бълбукащи потоци и да се любуват на спокойствието на това идилично място.
 Deep Sleep в Северен Уелс - хотелът, ситуиран на най-голяма дълбочина в света
Да нощуваш в най-дълбоко разположения хотел в света

На това се споделя бездънен сън

Престоят в мъхестата блатна обител на Шрек е опция, която стартира от сегашния октомври. Офертата е за две нощувки, за най-много трима посетители и се предлага от туристическата организация Airbnb на страниците на нейния интернет уебсайт, прецизират от Hola.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР