Почистването на река Марица започна тази сутрин и до обяд

...
Почистването на река Марица започна тази сутрин и до обяд
Коментари Харесай

Почистват река Марица, мислят за облагородяване на крайбрежието

Почистването на река Марица стартира тази заран и до обяд служащите от софийската компания „ БКС Озеленяване ” към този момент бяха премахнали ниската растителност към северния бряг до Железния мост.

„ Реката е прелестна, пространството има огромен капацитет, само че като минавам с велосипед виждам, че не се употребява. След като правим прочистването, би трябвало да вземем решение по какъв начин Марица да стане привлекателна. Виждаме по какъв начин в другите градове реките служат и за пешеходна зона.
 БГНЕС
Представете си от Партийния дом тръгваме през Главната, прекосяваме Пешеходния мост и влизаме в коритото на реката, с цел да продължим около водата. Представете си я със обществени пространства и където би трябвало - със заведения.
 БГНЕС
Предстои да обсъдим дали реката да бъде пълноводна ”, прикани кметът Костадин Димитров, който се включи в почистването на реката.
 БГНЕС
Старт на дългогочакваната акция беше даден в наличието на зам.-кметовете Иван Стоянов, инж. Тошо Пашов и Савина Петкова, както и на представителите на фирмата-изпълнител на контракта. 

Всеки миг е значим! Последвайте ни в и, с цел да сте в крайник с тематиките на деня
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР