Почистването на червата и подобряването на храносмилането дава отлични резултати! “Ние

...
Почистването на червата и подобряването на храносмилането дава отлични резултати!
“Ние
Коментари Харесай

Почистете червата от всички токсини с тази смес

Почистването на червата и подобряването на храносмилането дава отлични резултати!

“Ние сме това, което ядем ” – един от най-известните афоризми на бащата на медицината Хипократ. Лекарят единствено лекува, а природата изцелява. Да, майката природа лекува и поддържа виталните сили на индивида, а лекарят може единствено да зададе вярната посока.

Храносмилането е комплициран развой с голям брой процедури, които се случват по едно и също време. Ако тези процеси се нарушават, цялото тяло страда, като не получава нужното количество хранителни субстанции.

Може да има и струпване на отрови, които също имат пагубен резултат върху цялото тяло, причинявайки развиването на разнообразни болести.

Хипократ предлага цялостно филтриране на червата за лекуване на разнообразни болести.

Сега този съвет се употребява сполучливо от доста хора и реализират отлични резултати. Някои ползват прочистването всяка седмица, други си провеждат дни за разтоварване, трети пък вършат 3-дневни почистващи дни един път месечно.

Почистването на червата и подобряването на храносмилането дава отлични резултати.

Предлагаме ви рецепта за необикновено средство, което почиства червата, отстранява токсините и подхранва тялото с доста потребни субстанции. Много е елементарно за подготвяне! Резултатите няма да закъснеят!

Съставки:

150 грама сушени сини сливи

150 грама фурми

2 чаши вода

Получаване:

Измийте изсушените плодове, залейте ги с 2 чаши вода (500-600 мл) и загрейте до кипване. Оставете да изстинат. Разбийте в блендер до еднородно положение и поставете сместа в чист буркан. Съхранявайте в ледник.

Приложение:

Препоръчително е да употребявате по една супена лъжица от сместа заран преди закуска. Вие ще почувствате резултатите бързо, постоянната консумация на сместа ще почисти червата и ще усъвършенства храносмилането във допустимо най-кратко време.

Вижте още: Поставете зеле на гърдите си! Това ще ви помогне по няколко метода!

Сместа отстрани всеки проблем, обвързван със стомаха, и усъвършенства целия развой на храносмилане заради високото влакнесто наличие. Вие ще почувствате прилив от мощ и жизнеспособност, ще се подобрят настроението, съня, кожата и косата.

Препоръчваме ви: Здравето стартира в червата! Това е методът дейно и бързо да ги почистите и да се отървете от запека, наднорменото тегло, а и освен това!

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР