Почистване на токсините от организма с естествени средства Тази напитка

...
Почистване на токсините от организма с естествени средства Тази напитка
Коментари Харесай

Почистване на токсините от организма по време на сън

Почистване на токсините от организма с естествени средства

Тази напитка работи през нощта: ще почисти тялото ви от отрови и ще възвърне здравето ви.

Намалява напрежението, облекчава безпокойството и оказва помощ да заспите бързо. И това не са всичките изгоди!

Лечебната напитка успокоява мозъка ви и ще отпусне тялото ви, като в същото време ще ви обезпечи доста хранителни субстанции.

Препоръчително е да се употребява всекидневно.

Куркумата е необикновено потребно растение, употребява се от епохи. Куркумата е може би най-добре проучената фалшификация! Натрупани са над 8 000 резултата от разнообразни изследвания за потребните свойства на куркумата, които потвърждават, че тя е ефикасна при лекуване на съвсем всички здравословни проблеми.

Ефективно предотвратява развиването на възпалителни процеси, появяването на оток и болежка и може да подтиква почистващите реакции. Куркумата може да се прибавя към всяка храна, тя е налична, евтина и вкусна!

Джинджифилът също е необикновено здравословна фалшификация. Той предотвратява рака, контролира кръвното налягане, усъвършенства храносмилането, контролира секрецията на инсулин, унищожава микробите, облекчава болката и гаденето, а също по този начин усъвършенства кръвообращението. Ефективността му при лекуването на респираторни болести е несравнима!

Кокосовото мляко съдържа потребни мастни киселини, контролира кръвната захар, пази сърцето, оказва помощ за понижаване на тежестта, а също по този начин обезпечава сила на тялото и мозъка. Кокосовото мляко укрепва имунната система, бори се с бактериалните инфекции, укрепва зъбите и костите и успокоява нервната система.

Смес от куркума, джинджифил, черен пипер и кокосово мляко е доста вкусна, ароматна и здравословна напитка. Можете да я подсладите с мед, в случай че желаете.

Смесете 1 чаена лъжичка куркума, 1 малко настъргано парче джинджифил, 2 чаши кокосово мляко (може да употребявате краве мляко), 1/4 чаена лъжичка черен пипер (подпомага усвояването на куркумата), естествен мед (по желание).

Забележка: при положение на колит и други чревни проблеми, не използвайте черен пипер!

Смесете всички съставки в тенджера, като се изключи меда. Загрейте на междинен огън, до момента в който забележите мехурчета по повърхността. След това намалете котлона и оставете да къкри 5 минути на слаб огън. Охладете и прибавете мед по избор. Ако харесвате канела, може да добавите малко количество.

Вижте още: Тесто с кефир, меко като пух, без яйца. Идеално за всевъзможни печива

За разчистване на токсините от организма предлага се да пиете тази прелестна напитка през целия ден или преди лягане.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР