Почистване на мебелите с глицерин и вода може да се

...
Почистване на мебелите с глицерин и вода може да се
Коментари Харесай

Почистване на мебелите с глицерин и вода. Ще блестят от чистота

Почистване на мебелите с глицерин и вода може да се прави всяка седмица.

У дома по повърхностите няма прахуляк, а подът свети от непорочност. Но не мога да кажа, че постоянно шетам. Просто чета всевъзможни трикове в интернет и непрестанно ги опитвам. Това ми разрешава да върша почистването по-рядко.

Почистването е доста досадна работа за мен. Дори като дете това беше същинско изтезание за мен. Затова не обикалям всеки ден из къщата с забрадка в ръка, с цел да избърсвам праха или да измия пода.

Вкъщи имам огромен брой огледала и мебели с лаково покритие. Преди доста харесвах този тип мебели. Сега одобрявам други неща, само че пазаруването на нови мебели не е на ниска цена. Следователно би трябвало да ценим това, което имаме.

Когато настъпи моментът на огромното разчистване, първо избършете повърхностите на мебелите със сапунена вода и по-късно нанесете домашно подготвен полир.

Просто вземете глицерин, който се купува от аптеката, разрежда се в топла вода в съответствие 1:1. След това се поставя на парцал и се избърсват мебелите. Това е последната стъпка на почистването. Прахът не полепва по повърхността дълго време, а мебелите блестят.

Смесете в същото съответствие вода и глицерин и изсипете сместа в спрей бутилка. Напръскайте огледалата и след това ги избършете. Ще блестят от непорочност!

Вижте още: Яйчена диета – отслабвате елементарно и килограмите не се връщат

Опитайте този трик за разчистване на мебелите, ще останете удовлетворени!

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР