Починалият Ники Димов само преди няколко седмици е участвал в

...
Починалият Ники Димов само преди няколко седмици е участвал в
Коментари Харесай

Починалият нелепо Ники Димов е спечелил 10 000 лева от Сделка или не

Починалият Ники Димов единствено преди няколко седмици е взел участие в предаването " Сделка или не ". Тогава в броя на предаването Ники самоуверено застана на горещия стол до Ненчо с кутия номер 5. Със смях и закачки, Ники получи предложения от Банкера за суми от 3000 лева, 3800 лева и 4200 лева които без съмнение отхвърли, след което одобри оферта за промяна на кутиите, взимайки при себе си кутия номер 23.

След като към този момент кутия номер 5 не бе при него, той реши да я отвори и вътре откри 0,50 лева Финалът се оказа доста трогателен, тъй като в последните две кутии се криеха 250 лева и 10 000 лева Ники отхвърли оферта на стойност 4800 лева доверявайки се на своята кутия. А в нея той откри впечатляващите 10 000 лева Така Ники взе своята победа в " Сделка или не ".

" Поредната невъобразима и нелепа покруса, обвързвана с човек от нашата общественост ни застигна през днешния ден (4 март 2024 г.) - един от гласовете на Дунав, който ни информираше, забавляваше и надъхваше по време на мачовете на тима - Ники Димов (DJ Zmey) си отпътува при безразсъден случай. Ники бе страховит другар на Дунав и постоянно бе с клуба даже в най-тежките моменти. Това е поредна тежка и непрежалима загуба в доста къс интервал от време. Почивай в мир, приятелю - там, горе при звездите ", написаха във фейбук от футболния клуб на Дунав (Русе)
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР