Починалите досега за октомври 2021 година са 5.51 пъти повече,

...
Починалите досега за октомври 2021 година са 5.51 пъти повече,
Коментари Харесай

5,5 пъти повече починали от коронавирус от началото на месеца спрямо октомври миналата година

Починалите до момента за октомври 2021 година са 5.51 пъти повече, в сравнение с умрелите за целия октомври 2020. Това разгласи посредством профила си във Фейсбук математикът от Българска академия на науките проф..

" Никакъв коментар. Ама никакъв коментар. Изводите си ги правете сами, кой каквито желае да си ги прави. Давам единствено цифри, коментарът ще го направя в края на месеца, както съм ви заречен ", добавя още математикът.
 Николай Витанов не чака цялостен локдаун Николай Витанов не чака цялостен локдаун
В България хората, които имат предпочитание да се имунизират, са към 1 милион и 800 хиляди. Към момента това са създали 1 милион и 400 хи...

" Днес базовото репродуктивно число е 1.302. Пети ден над 1.3. Започва засилено натоварване на здравната система. Броят на дейните случаи ще пораства бързо, ще се усилват по-бързо и хоспитализациите и случаите за интензивни отделения ", безапелационен е специалистът.

Според него е най-зле в Монтана и Габрово, София-град също не е добре. " Какво да се прави в тази конюнктура? Спасяването на давещия се е в неговите ръце. Пазете се, пазете си скъпата биологична благосъстоятелност, помнете, че тая пандемия ще свърши и ще ви трябват организми в положително положение за живота по-късно ", поучава професор Витанов.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР