Починала е 28-годишна млада жена от пазарджишкото село Априлци. Въпреки

...
Починала е 28-годишна млада жена от пазарджишкото село Априлци. Въпреки
Коментари Харесай

Грипът взе нова жертва - дъщеря на друг починал преди дни

Починала е 28-годишна млада жена от пазарджишкото село Априлци. Въпреки битката на лекарите от па болница, тя е издъхнала през вчерашния ден сутринта от затруднения от грип.  

Жената е щерка на 56-годишния мъж който преди дни издъхна в болничното заведение, заяви за Блиц изпълнителният шеф на държавното лечебно заведение болница в Пазарджик доктор Васил Вълчев.

Той изясни, че когато дъщерята е закарала татко си в здравното заведение и той е умрял съвсем на прага на болничното заведение.  

56-годишният мъж имал диабет и други съпровождащи болести. Починал е от затруднения на пневмония. Дъщерята също е била болна от грип и е била призната незабавно в болничното заведение.

" Трагедията е огромна “, разяснява доктор Вълчев. Жертвата оставя малко дете сираче.   За благополучие, няколкото дребни деца, които са прекарали свински грип и се намират към момента в здравното заведение, се възвръщат. Притеснителното е, че болничното заведение в регионалния град е претъпкана.

На фона на това, че грипът понижава, от ден на ден пациенти – млади и възрастни, са одобрявани в здравното заведение с тежки затруднения, сподели още доктор Вълчев.   Това е третият смъртен случай в пазарджишката болница, обвързван с грипа. Освен 56-годишния мъж, преди този момент там умря и 2-годишно дете.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР