Почетният президент на ЦСКА-София Димитър Пенев не остана изненадан от

...
Почетният президент на ЦСКА-София Димитър Пенев не остана изненадан от
Коментари Харесай

Пената за Каранга: Спокойно! Чужденците винаги закъсняват, някои пътуват с камили

Почетният президент на ЦСКА-София Димитър Пенев не остана сюрпризиран от закъснението на голмайстора на “червените” Фернандо Каранга. В типичния си жанр Пената уточни за какво съгласно него бразилецът се бави. Припомняме, че по информация на Sportal.bg огромната звезда в селекцията на Стамен Белчев отхвърля да се прибере в България, защото е получил съблазнителна оферта от Китай за 1,5 млн. $ годишна заплата.

“Не би трябвало да забравяме, че в ЦСКА постоянно е имало закъснения на чужденците. Не е предходна подготовка, без някой да се забави дали със седмица, дали с 10 дни. Още повече преди време някои пътуваха с камили, други си губеха билетите… Каранга може да е отишъл в Сао Пауло и оттова до Рио де Жанейро. Нали в този момент вървят подготовките за карнавала, може пък по този начин да поддържа форма”, пошегува се великият треньор пред “Тема Спорт”.

“Каранга си има контракт, а щом се разяснява толкоз старателно закъснението му, значи почитателите го ценят доста. Отговор какво се случва с него, могат да дадат единствено президентът на клуба и хората към него. Ние за една година дадохме мощен подтик на Каранга, тъй че, в случай че се стигне до продажба, сумата би трябвало да е огромна. Сигурен съм, че началството знае какво да направи при тази обстановка и ще се справи”, добави още почетният президент на “червените”.
 Левски - ЦСКА-София - част III @@@ “Още е рано да разясняваме. Ще се оправят. Дано няма някой проблем, тъй като шампионата за ЦСКА върви сносно и ще е неприятно, в случай че се случи някоя непредвидена разлъка. Но не ми се има вяра. Ръководството е доста опитно с такива обстановки и нямам доверие да допусне неприятна изненада”, сподели още именитият бранител и треньор на ЦСКА.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР