Почетният президент на ЦСКА-София Димитър Пенев коментира жребия за Купата

...
Почетният президент на ЦСКА-София Димитър Пенев коментира жребия за Купата
Коментари Харесай

Пенев: С този мач ще видим докъде стигат амбициите ни

Почетният президент на ЦСКА-София Димитър Пенев разяснява жребия за Купата на България, който отреди " алените " да играят с Лудогорец на четвъртфиналите.

Ето какво съобщи Димитър Пенев:

" Мисля, че е по-добре да бъде по този начин. Сега играем за шампионата, а след това и за Купата. Тъкмо ще забележим упоритостите на нашия тим какви ще бъдат, както и желанието в играчите за победа или еднакъв. Когато и да се играе, тези два тима са окуражени. Който е по-добрият, да победи.

Тази среща, която следва за шампионата ще подскаже и резултата за Купата. След като е един мач, а не два, всеки един може да победиш или да направиш неточност. След като сме домакини, имаме какво да си връщаме на Лудогорец и мисля, че този път ще се получи. Домакинството въпреки всичко е преимущество, почитателите се усилват. Футболистите си имат стратегия. Мисля, че това е положителното - семейството, което изтеглихме. Всички са любимци откакто отиваш на полуфинали. Всички тимове желаят като Славия, Ботев, Левски - желаят и те да бъдат финалисти. Победите постоянно са добре. Някой път с по-слаб резлутат, само че да има победа за нас ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР