Почетният президент на ЦСКА Димитър Пенев се опита да разясни

...
Почетният президент на ЦСКА Димитър Пенев се опита да разясни
Коментари Харесай

Култов Пенев: Нашият отбор да направи един успешен мач

Почетният президент на ЦСКА Димитър Пенев се опита да обясни по какъв начин ще протекат събитията, свързани със 70-годишнината на " алените ". Вместо това обаче той пусна следващите си няколко цветущи лафа.

" Първо, в случай че погледнем и потомство обратно да върнем, ЦСКА е попадала в целия свят като клуб. Да не изброяваме какъв брой от останалите спортни клубове - волейбол, гимнастика, където са олимпийци, където са международни, европейски… А какъв брой треньори сме основали във всички тези спортове.

--> Но знаете, че №1 е футболът. Знаете олимпиадата. Да не връщаме 56-а. Колко състезатели от нашия клуб са с медали от олимпиадата, футболни. Имам поради и първата олимпиада, имам поради и 68-ма година кои наши звезди, Жеков, Веселинов - Бог да го елементарни, са взели участие. Вмъквам и от " Левски " тъй като знаете, че това са национални гарнитури.

Другото, което прави усещане, е, че управлението не прави асортимент на тези звезди от другите спортове, а който е минал в казармата за един месец до клетвата да сложи, той се усеща в клуба ЦСКА. И допускам, че доста от тези членове за един месец, когато са чакали и то с огромна упоритост да влязат в този клуб ЦСКА.

Какво мога да пожелая?! Пожелавам първо управлението, всичко това, което се написа, то ще се и добавя, да бъде тъкмо. Но най-важното за мен е един огромен тласък от стотици или 50 хиляди почитатели, които ще дойдат, един мач сполучлив нашият тим да направи. Да даде една основа за едно положително самочувствие до края на шампионата, а да не приказваме за полуфиналите за Купата. Аз имам вяра и би трябвало да мислим за победа.

Желая Ви приятна работа! Достатъчно материал ще имате за това ЦСКА 70 години ", сподели Стратега от Мировяне.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР