Почетният президент на Локомотив (Пловдив) и легенда на българския футбол

...
Почетният президент на Локомотив (Пловдив) и легенда на българския футбол
Коментари Харесай

Зума: Давидов изпълняваше нареждания на някой друг

Почетният президент на Локомотив (Пловдив) и легенда на българския футбол Христо Бонев направи коментар след зрелищното реми на " смърфовете " с Черно море във Варна. Бившият народен селекционер изрази възмущението си от реферирането на Георги Давидов на " Тича ".
Прочетете още
" В продълженията на мача, когато нещата ескалираха и това момче, което даже не му знам името, а и не желая да го знам, взе нещата в свои ръце. Учудва ме фактът, че на подобен дуел, на който се очакваше огромно напрежение, изпратиха най-слабия арбитър. Ръководителите на футбола у нас и новият началник на съдийството би трябвало доста бързо да ориентират това момче от Велико Търново къде му е мястото.

Стигна се до такава степен, че нашите деветима герои съумяха да запазят точката най-после. Въпреки че, в случай че бяхме останали в цялостен състав, може би щяхме да победим един от най-хубавите тимове в България - Черно море. Много по-лесно стигахме до противниковата врата. Смятам, че този арбитър е изпълнявал нареждания на някои други хора. Локомотив става доста мощен и стартира да пречи. Трън в очите е на доста хора ", сподели Зума пред " Тема Спорт ".

Съсобственикът на Локомотив Адам Сотков изиска през вчерашния ден Георги Давидов да не свири мачове в България.

Любопитно е, че Давидов, който е интернационален арбитър, получи повиквателна за европейската подготовка до 21 години сред Азербайджан и Северна Ирландия. 

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР