Почетният председател на ДПС е получил най-много номинации за депутат

...
Почетният председател на ДПС е получил най-много номинации за депутат
Коментари Харесай

Доган и Карадайъ най-желани за депутати от Пловдив

Почетният ръководител на Движение за права и свободи е получил най-вече номинации за народен представител от структурите на партията в Пловдив-град, заяви пред БНР общинският ръководител на партията Али Байрам.
Сред номинираните са също ръководителят на Движение за права и свободи, организационният секретар и зам.-председател на партията Ахмед Ахмедов, сегашният народен представител. Самият Али Байрам също е получил номинации за депутат, както и Камелия Александрова, която бе претендент за общински консултант.
 Антоанета Христова: Движение за права и свободи съумя да стопи негативизма към себе си Антоанета Христова: Движение за права и свободи съумя да стопи негативизма към себе си
„ Хората се интересуват от всичко, четат всичко, не могат да разграничат подправената от доказателствената вест, хората са разграничени....
Около 10 дни е траял процесът на номиниране на претендентите за депутати в 6-те районни организации на Движение за права и свободи в Пловдив, в които членуват към 1500 души. До края на месеца националното управление на Движение за права и свободи би трябвало да подреди листата на кандидат-депутатите за 45-то Народно заседание, уточни още Али Байрам.
В Пловдив област номинациите не престават до края на седмицата, сподели регионалният ръководител на партията Юксел Расим. Засега най-вече гласове е получил настоящият народен представител и някогашен екоминистър доцент доктор Джевдет Чакъров.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР