Почетният председател на ДПС Ахмед Доган ще става дядо, съобщи

...
Почетният председател на ДПС Ахмед Доган ще става дядо, съобщи
Коментари Харесай

Ахмед Доган ще става дядо

Почетният ръководител на Движение за права и свободи Ахмед Доган ще става дядо, заяви в. " 24 часа ". Синът му Демир, който през декември ще стане на 33 години, се чака в околните месеци да се снабди с правоприемник.
Приятелката на Доган-младши, с която живее на фамилни начала, е бременна и двамата с бащата били извънредно щастливи, заяви в. " 24 часа ".
Преди дни Демир Доган бе кум на своя дълготраен другар — кмета на община Белица Радослав Ревански. Кметът се ожени за красивата Саня Чаталбашева на приказна женитба, а очевидци на подписването бяха Демир Доган и сестрата на булката — Ани.
На сватбеното празненство Демир заведе половинката си Памела, а тя пък пусна фотография от събитието в профила си в Instagram. Бременността ѝ е напълно първоначално, от вталената по тялото рокля въобще не проличава коремче. В края на юни красивата брюнетка се е дипломирала със компетентност състезателен мениджмънт в НСА.
Припомняме, че името на Демир Доган се свърваше с красивата синоптична Гери Малкоданска, както и с това на дизейнерката Миглена Каканашева.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР