Почетният председател на ДПС Ахмед Доган лично благодари на привържениците

...
Почетният председател на ДПС Ахмед Доган лично благодари на привържениците
Коментари Харесай

Ахмед Доган от „летните сараи“ към привържениците си: Дълбок поклон пред вас – благодаря ви

Почетният ръководител на Движение за права и свободи Ахмед Доган персонално благодари на последователите си, които през днешния ден се събраха в местността до „ летните сараи “ в отговор на митинга, проведен за постигане на каменния бряг на парк „ Росенец “.

„ Изключително доста се гордея с вас – доста! За прощален път откривам, че доста ви обичам. Дълбок реверанс пред вас – благодаря ви “, споделя Доган във видео, качено на „ Facebook “ страницата на Движение за права и свободи.

В клипа се виждат Доган, ръководителят на партията – Мустафа Карадайъ, и последователите на Движението, които се намират навътре в строго охранявания първокласен парцел. След думите на Доган следват ръкопляскания и викания.

Реч държи и Карадайъ, който декларира, че до събитията от последните дни се е стигнало поради войната сред институциите.

„ Днес тук те целяха тъкмо това. Днес задачата им беше, както тук през гората минаха и говореха – те не говореха за тези камънаци, които нямат и 200 кв. метра. Днес всички видяха защо иде тирада. Целта им беше експанзия в частна благосъстоятелност, в частен парцел. Това го споделиха и сътрудниците, които бяха на оградата и ги чуха – те желали сараите. Всички дружно успяхме да предотвратим този сюжет на експанзия. За страдание виждаме, че страната липсва – президентът не можа да разбере какво значи институцията президент и води персонални борби. Това, което се случи – да се смесят другите потоци, през днешния ден го направи изпълнителната власт, направи го жандармерията, направи го кметът на общината, който е зам.-председател на ГЕРБ. За нас това значи, че ГЕРБ го направи. Те търсеха провокацията, с цел да се скрият зад нас, тъй като има ред проблеми в странната за решение. Тази експанзия беше символна, тя беше срещу Движение за права и свободи, тъй като Ахмед Доган е признакът на Движение за права и свободи, водачът на Движение за права и свободи. По този метод тази експанзия беше към всеки един от нас ДПС-арите “, сподели Карадайъ.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР