Почерня от полиция в санданското село Лешница, криминалисти нахлуха в

...
Почерня от полиция в санданското село Лешница, криминалисти нахлуха в
Коментари Харесай

Страшен тараш: Почерня от полиция в Санданско, униформени нахлуха в хотела и имотите на Красимир Хиджев

Почерня от полиция в санданското село Лешница, криминалисти нахлуха в хотела на известния в региона предприемач Красимир Хиджев. Според източници на Struma. com ченгетата търсят следи от опиати, след постъпила оперативна информация. Ще бъдат тествани и други адреси на хотелиера в Сандански и село Лешница. Хиджев от дълго време се свързва с ъндърграунда освен в курортния град, само че и в Петрич.
Хотелът му „ Империал “ в региона на Граничен контролно-пропусквателен пункт Кулата също е обект на инспекция, която върви сега. Именно в този хотел умряха няколко гръцки жители, след свърхдоза опиати.
Името му нашумя скандално откакто прочут наркотрафикант от меката на дрогата, петричкото село Тополница, редовно го клеветеше, че има отношение към бизнеса с опиати, само че до момента Хиджев не е залавян с дрога. Какво ще открият служителите на реда и кое наложи бързите им дейности във връзка с Хиджев ще съобщим по-късно. Знае се единствено, че по интервенцията работят две полицейски дирекции. Очаквайте детайлности след привършване на обиските.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР