Побойник е задържан от полицаи в Панагюрище, съобщават от областната

...
Побойник е задържан от полицаи в Панагюрище, съобщават от областната
Коментари Харесай

Мъж преби жена си и нападна полицай

Побойник е арестуван от служители на реда в Панагюрище, оповестяват от регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Пазарджик.
Мъжът първо нападнал жена си, а след това и чиновници на реда, след което избягал от полицията през задния вход, само че по-късно още веднъж е хванат.
Случката се разиграла на 29 юни, когато в полицейското ръководство на средногорския град еполучен обезпокоителен сигнал от жена. Тя съобщила, че пред локално питейно заведение мъжът й демонстрира принуждение по отношение на нея.
Незабавно към мястото е ориентиран дежурен автопатрул. Униформените открили, че пред заведението е зародил скандал сред добре почерпения с алкохол 43-годишен локален гражданин и неговата брачна половинка.
За изясняване на създалата се обстановка, брачният партньор е отведен в полицейското ръководство. Там чиновниците почнали да му сформират акт за нарушаване на публичния ред и протокол за предизвестие.
Тогава мъжът почнал да буйства, псува и наскърбява чиновниците, блъснал и бутнал за земята охраняващия го служител на реда и направил опит да избяга от районното ръководство през служебния вход. Секунди по-късно бил арестуван и наведен в ареста.
Спрямо него е формирано бързо полицейско произвеждане за безчинство, съпроводено със опозиция на орган на властта.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР