Победителят в последното състезание за сезона във Формула 1 Валтери

...
Победителят в последното състезание за сезона във Формула 1 Валтери
Коментари Харесай

Ботас: Може да не показвам емоции, но имам и благодаря

Победителят в последното съревнование за сезона във Формула 1 Валтери Ботас беше доста благополучен след триумфа си. Той показа и благодарността си към всички, които са му помогнали за мощния сезон.

"Много значима победа за мен. След доста сложна втора половина на сезона работехме доста съществено, с цел да се получат нещата по този начин, както би трябвало. Този уикенд се случи тъкмо това и спечелихме и квалификацията, и надпреварата. "

"Много съм удовлетворен, няма по какъв начин да съм по-щастлив в края на сезона. Поздравления за Люис за купата, поздравления и за Себастиан за второто място. Аз приключих трети, само че се надявам следващата година да се показва по-добре. "

"Следях деликатно темпото и направлявах всичко по надпреварата. Когато затварях един от по-бавните състезатели, позволих предно колело да ми блокира, само че всичко се подреди добре след това и си върнах разликата. Благодаря на всички за всичко, което свършиха. "

"Ние финландците не демонстрираме доста страсти, само че това не значи, че нямаме такива. Много съм благополучен, получих голяма поддръжка, не мога да го покажа, само че в действителност го чувствам и благодаря за което ", съобщи Ботас.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР