Победителят в Биг брадър Здравко Василев от Приморско потвърди пред

...
Победителят в Биг брадър Здравко Василев от Приморско потвърди пред
Коментари Харесай

Здравко Василев за НЛО-то: Не казвам, че има разум, но беше истинско. Подскачаше постоянно и се местеше

Победителят в " Биг брат " Здравко Василев от Приморско удостовери пред предаването " На кафе " по " Нова телевизия ", че е видял и снимал НЛО над градчето си.

" Ще бъда оптимално прям с теб, Гала. Не бих си разрешил да споделя нещо, което ще провокира подбив. Но в тази ситуация знаейки, че мои изявления постоянно се отразяват и познавайки метода на мислене на доста хора, аз споделих това, което видях с очите си и съумях да го снима. Разполагах с качествена техника, само че не се получиха безусловно никакви фотоси, тъй като това светещо тяло подскачаше непрекъснато, до момента в който с телефона се получи един от малко малко естествен клип. Много мислих дали да го споделя, само че това, което видях и снимах беше същинско. Не беше астероид, който да минава. Те имат непрекъсната траектория, до момента в който това нещо се движеше, минаваше съвсем през целия залив сред Приморско и Китен, стоеше на едно място, след това отново се реалокира. Аз бях седнал да вечерям и мой другар ми се обади. 5-6 дни преди този момент си говорихме с него и той сподели, че това лято да си почиват ще дойдат единствено извънземните. И ми звъни и вика: " Помниш ли какво си говорихме? Ами те са тука ". Грабнах раницата с техниката и отидох. Ами шокиращо беше. Аз не споделям, че това нещо има разсъдък, само че не открих информация за подобен прелитащ обект над Приморско, не открих каквато и да е информация за военни учения, още повече, че разследващ дрон не би си разрешил да излъчва такава светлина. Затова за мен това нещо си остава НЛО ", описа той.

" След публикуването на видеото получих десетки позвънявания и известия. Имаше доста крайни, само че някои бяха съществени. Едното беше от човек с над 25-годишен стаж като водач, който ми сподели, че преди няколко години са били предизвестени да не разясняват в случай че видят светлини в небето, а от декември 2022 година той и негови сътрудници все по-често срещали такива светлини, само че никой не смее да ги разяснява. " Вероятно ще те разгласят за вманиачен или за човек, търсещ сензация, само че това е нещо оттатък нашите познания и разсъдък ", ми написа още той. Чакам през днешния ден още едно видео да ми пратят за нещо, което е забелязано към София ", показа още " брадърът ".
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР