Победителят от Сървайвър и вече бившата му съпруга се явиха

...
Победителят от Сървайвър и вече бившата му съпруга се явиха
Коментари Харесай

Най-накрая! Джизъса официално е разведен

Победителят от " Сървайвър " и към този момент някогашната му брачна половинка се явиха в Бракоразводната гилдия в Районния съд с по един юрист на разположение и си сложиха подписите на съглашението за бракоразвод пред погледа на Темида, както Поли сподели пред  " България Днес "  и не отстъпи от думите си.

" Нямам никакви искания към Благо макар огромната му облага от 450 бона от " Сървайвър ". Таман в този момент ще може да си купи апартамент. " Това сподели Поли пред " България Днес " преди няколко седмици. В правосъдната зала Полина в действителност не изрази никакви искания към пачките на Джизъса. Ексфутболистът също не пожела нищо от нея и двамата си взеха последно довиждане.

Благой и Поли се ожениха на 26 юни предходната година във Велинград на обилна гала. През април обаче модифицираната кокона изненадващо изиска бракоразвод от Джизъса. По това време той бе на уединен остров в Карибското море, до момента в който взе участие в " Сървайвър ". След завръщането си от предаването Полина и Благой се срещат няколко пъти. Основната тематика на диалога е официализирането на развода им.

" Когато Благой разбра, че желая бракоразвод, поговорихме, само че решението ми беше дефинитивно. Вече съм го оповестила и съм си решила, че не може да сме дружно повече. Благо, несъмнено, беше извънредно сюрпризиран. Попита ме за какво желая бракоразвод и други неща по тематиката, а аз му обясних. Накрая подписа съглашението за бракоразвод по взаимно единодушие и мълчеше от самото начало ", показа Поли предишния месец, откакто стана ясно, че желае бракоразвод.

Тогава младата хубавица хвърли и бомбата, че двамата с Благо в никакъв случай не са се разбирали, както всички смятаха.

" Не се разбирахме още отпреди да замине за " Сървайвър ", никога не бяхме на едно мнение. Благо искаше едно, аз друго. Просто сме доста разнообразни и нещата не се получиха. Когато останах сама, към този момент ми стана ясно, че ще е по-добре да се разделим. Тогава си дадох ясна визия, че желая бракоразвод ". Преди да се разбере за развода, изглеждаше, че всичко сред известната двойка е цветя и рози, само че се оказа, че нещата не са тъкмо такива и ето към този момент не са дружно и в очите на закона.

Двамата обаче не са особени тъжни от раздялата си. За Поли се носят клюки, че към този момент има мъж до себе си, а пък Джизъса съобщи пред Гала, че към този момент е влюбен в друга.

" Да, влюбен съм. Обичам Ивана, дъщерята на моя другар Ванко 1. Тя е специфичен, неповторим човек. Поучих се от грешките си в предишното и имам вяра, че с Ивана всичко ще бъде прелестно. " Оказа се, че самият Ванко 1 или не е склонен с тази развръзка на събитията, или не знае за любовта сред Ивана и Благо. Рапърът изрично отхвърли пред " България Днес " Благой да има случка с наследничката му.

" Не знам за сходно нещо ", отсече тогава Ванко 1, само че искрите сред щерката на артиста и ексфутболиста май са си напълно същински. Предстои да разберем по какъв начин в действителност стоят нещата както с любовния живот на Благо, по този начин и с този на Полина.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР