Победителката в Ергенът е вече ясна, а ние изобщо не

...
Победителката в Ергенът е вече ясна, а ние изобщо не
Коментари Харесай

Виктор Стоянов правил секс с компаньонка, баща му замесен

Победителката в " Ергенът " е към този момент ясна, а ние въобще не сме сюрпризирани. Виктория Капитонова е на седмото небе, само че не всички в нета са на същото мнение. Рускинята обаче си има задоволително самочувствие и никак не ѝ дреме за мнението на непознати хора. Ще признаем обаче, че финалът на " Ергенът " беше... повече от отегчителен и незанимателен. 

Ето за какво обаче ние попитахме персонално Виктор Стоянов за една история, която е меко казано... скандална. Преди време Стоянов ни описа, че е правил за първи път секс в замърсен бус с дини, когато едно лято продавал вкусния плод, с цел да си докара някой различен лев. Тогава той и едно момиче небрежно свършили работата измежду дините в буса, само че в този ден се случило и нещо по-вълнуващо.

Виж още: Край на инфлуенсърството: Никол Бутева желае да става учителка

Виктор Стоянов описа особено пред Vbox7, че вечерта татко му и негов другар били съществено подпийнали. " Този другар на татко ми стартира да се бъзика с мен, че в никакъв случай не съм виждал жена в живота си. Но аз бях към този момент въодушевен и горделив от себе си. Казах му, че не съм непорочен, само че той не ми повярва ", споделя Виктор, само че този другар и татко му го убедили да отидат на продажница. 

" Стигнахме и си припомням, че постройката извън изглеждаше много неугледно, само че вътре беше един доста съвременен нощен клуб. Тогава се спекох и седнах на един диван, само че бях заледен. Дамите към нас бяха в нищожно долни дрехи, а други и без. Тогава осъзнах, че нещата са изцяло съществени ". 

Виж още: ТОП 5 на най-красивите гърди в България: Виж кои родни дами са с най-впечатляваща гръдна обиколка 

Виктор си избрал " какичката с розовото ", която поела значимата задача да го направи " същински мъж ". Е, той към този момент е бил, само че това са детайлности. " Дамата пристигна, заведе ме в стаята, а аз бях като дънер на леглото, само че тя си ме оправи... Бях супер компрометиран ",  сподели още пред камерата на Vbox7 Виктор.

Ние обаче ще ви посъветваме едно: Момчета, не правете като Виктор Стоянов! 

Изображение: https://www.instagram.com/viktor_s_s/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР