Победителите в Love Island Мили Корт и Лиъм Риърдън наскоро

...
Победителите в Love Island Мили Корт и Лиъм Риърдън наскоро
Коментари Харесай

Мили Корт от ITV Love Island си тръгна опустошена от `перфектния мач` на Лиъм Риърдън

Победителите в Love Island Мили Корт и Лиъм Риърдън неотдавна направиха „ тест за съгласуемост “, само че резултатите оставиха двойката очевидно разочарована.

Мили, 27, и Лиам, 24 - които се срещнаха в шоуто на ITV2 през 2021 година - се сплотиха с марката за сладкарски произведения Cadbury, с цел да разпространяват Creme Egg в Instagram този уикенд преди Великден. Те споделиха платена обява за партньорство с почитатели в събота.

Той сподели по какъв начин двойката се пъха в шоколадовия артикул, преди да направи „ тест за съгласуемост “, с цел да открие всеки своя „ съвършен сътрудник “. Имаше известни различия сред двойката по отношение на това по какъв начин да ядат яйце с крем в скорошното видео. Лиъм изяде яйцето си на две хапки. Мили му сподели: " Ти безусловно го изяде толкоз бързо. Изяде го неправилно. " Той обаче отговори: „ Грешно? Как може да ядеш Creme Egg неправилно? [Вашият метод] лишава прекалено много време – би трябвало да изям моето и да го вкарам в корема си допустимо най-скоро. “

Те по-късно погледна теста за съвмест...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР