Победата на Ливърпул над Арсенал беше акцент в днешното предаване

...
Победата на Ливърпул над Арсенал беше акцент в днешното предаване
Коментари Харесай

Контра: В кой момент се предаде Арсенал срещу Ливърпул?

Победата на Ливърпул над Арсенал беше акцент в днешното предаване “Контра”, излъчено онлайн в ефира на Sportal TV. Журналистите Александър Димитров, Даниел Любомиров, Радослав Стойков и Васил Сумрачки проучиха най-интересното от света на европейския футбол.

ХАРЕСАЙТЕ " КОНТРА " ВЪВ FACEBOOK

Сгреши ли Унай Емери с метода си против мърсисайдци? На какви обороти работи машината на Джосеп Гуардиола. Трябваше ли да бъде отсъдена дузпа за Манчестър Сити поради нарушаване против Давид Силва? Журналистите хвърлиха взор върху представянето на Манчестър Юнайтед и проблемите на “червените дяволи”. Сбърка ли съдията на Тотнъм - Нюкасъл, подминавайки обстановка за дузпа в края на мача? Първата победа на Франк Лампард като управител на Челси също попадна в обзора.

Барселона завоюва с 5:2 против Бетис след нов мач без Лионел Меси. Как се трансформира играта “синьо-червените” без аржентинеца? Какви са проблеми в Реал Мадрид при започване на сезона. В Серия “А” публицистите обърнаха внимание на успеха на Ювентус, скандалната дузпа в интерес на Наполи и подозренията за дузпа в дуела Удинезе - Милан. Обзорът приключи с мача Шалке 04 - Байерн (Мюнхен).

Гледайте запис на предаването във вграденото видео и във видеосекцията на уеб страницата. “Контра” се излъчва всеки понеделник от 15:00 часа онлайн в ефира на Sportal TV.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР