Победата на Григор Димитров срещу Алкарас миналата нощ предизвика много

...
Победата на Григор Димитров срещу Алкарас миналата нощ предизвика много
Коментари Харесай

Цънцарова се тюхка, че изтървала лесни пари покрай Гришо

Победата на Григор Димитров против Алкарас предходната нощ провокира доста страсти и мнения. Съвсем естествено тя беше и съществена тематика на “седянката ” в утринния блок на bTV. Водещите и сътрудниците им обсипаха Гришо със суперлативи, съпоставиха го с митове като Андре Агаси и като цяло бяха в доста приповдигнато въодушевление от достижението на тенисиста ни.



Климатологът проф. Георги Рачев направи забавен коментар, като напомни, че букмейкърите оценили Димитров доста ниско, все едно няма никакъв късмет.

“Бяха го набутали толкоз ниско, под тинята ”, съобщи професорът.



“Що не залагахме?! ”, възкликна съвсем възмутена Мария Цънцарова. Явно журналистката се разочарова, че е изтървала шанса да завоюва бързи и лесни пари от триумфа на Гришо.

Златимир Йочев пък реши да замести спортния си сътрудник Петър Бакърджиев. В отсъствието на Пепи той продължи линията да се разисква кои известни хубавици гледат мачовете на българина.

Този път в рубриката “красива жена гледа Гришо от трибуните ” попадна Иванка Тръмп, дъщерята на някогашния президент и настоящ претендент за държавен глава на Съединени американски щати Доналд Тръмп.



Злати обаче побърза с усмивка да посочи, че ще е огромна нечиста сделка даже да се допусна, че тенисиста има алъш-вериш с Иванка.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР