Победа за Швейцария предвиди бившият български национал Петър Александров. 58-годишният

...
Победа за Швейцария предвиди бившият български национал Петър Александров. 58-годишният
Коментари Харесай

Петър Александров: Искам България да победи, но всичко е на страната на Швейцария

Победа за Швейцария планува някогашният български национал Петър Александров. 58-годишният нападател от над 30 години работи и живее в Швейцария. Както е известно, националите ни започват тази седмица международните футболни квалификации.

В четвъртък и в неделя мъжкият ни народен тим приема надлежно съставите на Швейцария и Италия.

" Швейцария е любимец, само че всичко може да се случи. Всичко е на страната на Швейцария. Имат класни футболисти, по-опитни са. Ще играят на европейското състезание. Селекционерът Ясен Петров е доста упорит и желае да успее. Пожелавам на всички от сърце най-хубаво, само че имаме за съперници Швейцария и Италия и ще ни е доста мъчно. Може би за нас ще е вярно да търсим обиграване с по-млади играчи за бъдещи квалификации. Селекционерът на Швейцария Владимир Петкович разгласи, че ще подходят доста съществено и ще желае за завоюват всеки мач. За него тази група е доста сложна и ще желае от отбора на Швейцария да побеждава всеки мач.

Сигурен съм, че Ясен Петров е разузнал Швейцария. И те имат слаби страни, само че с цел да се възползваш от тях, то ти би трябвало да имаш мощни страни, с цел да можеш да разчиташ на краен триумф. Няколко пъти разговарях с Ясен Петров. Той познава множеството играчи на Швейцария. Сигурен съм, че той ще е доста квалифициран за този мач. Дано и футболистите, на които гласоподава доверие, да бъдат готови. Прогнозата ми? Очаквам Швейцария да победи. Просто такива са действителностите сега. Иска ми се България да ме изненада, само че Швейцария разполага с отличен тим сега ", съобщи в изявление за БНР Петър Александров.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР