Победа и равенство постигнаха отборите от школата на Черноморец (Бургас)

...
Победа и равенство постигнаха отборите от школата на Черноморец (Бургас)
Коментари Харесай

Две победи за школата на Черноморец в юношеските дербита с Нефтохимик

Победа и тъждество реализираха тимовете от школата на Черноморец (Бургас) в днешните дербита против Нефтохимик. Мачовете се играха на стадион “Черноморец”, а “акулите” победиха с 1:0 при младшата възраст. Срещата при децата приключи 1:1.

При младшата възраст срещата беше заредена с доста пристрастености и страсти и обичайно посетена. Отборът на Черноморец е формиран предпочитано от момчета, родени през 2003-а година, до момента в който противниците им са с година по-големи. Победата обезпечи резервата Симар Емин, който в странна обстановка взе решение да стреля вместо да центрира и изненада вратаря на гостите. Иначе акулите бяха по-добрият и образован тим и справедливо завоюваха. Така след третия кръг от Муждеобластната група при младшата възраст те имат 9 точки, а градските им противници от Нефтохимик са с 6 след тях. Победителят в групата ще играе квалификации за влизане в Елитната юношеска група до 17 години през идващия сезон.

При деца А още веднъж момчетата от Черноморец 1919 (Бургас) бяха по-малки на възраст. В редиците на дребните нефтохимици пък играха пет момчета, които до предходната година бяха в академията на акулите. Един от тях- Петър Господинов даде преднина на отбора с гол с глава след центриране от корнер. Но 12 минути преди края за Черноморец изравни капитатанът Стоян Пергелов. В тази група черноморци обиграват по-малките си набори, защото имат отбор в Елитната група до 15 години.

Така превъзходството на " синята " бургаска школа се затвърждава, откакто в шампионата за Купата на БФС те класираха два тима, до момента в който една групировка на Нефтохимик продължава на национално равнище.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР