По всичко личи, че Нора се чувства доста добре в

...
По всичко личи, че Нора се чувства доста добре в
Коментари Харесай

Първа Точка От Дневния Член!!! Неграмотната Нора Се Видя С Власт И Започна Да Мачка Съквартирантите!

По всичко проличава, че Нора се усеща сносно в ролята си на президент на Норландия. „ Аз съм си родена водач и президент “, съобщи тя пред събралите се съквартиранти като добави, че са се събрали, с цел да вземат значими решения за ръководството на „ дребната им общественост “.

„ Поради пренебрежение, заради неучтивост и умаловажаване на някои от участниците, взех решение да отстраня от служба моя заместител Валентин Кулагин. Затова през днешния ден сме се събрали да изберем нов “, съобщи своето решение Нора пред всички. Следващите думи на плеймейтката обаче накараха всички да избухнат в смях. „ Това е първа точка от дневния член “, сподели тя.

Нора се опита да се оправдае с това, че тя измисля законите в Норландия, само че това продължи да провокира смеха на съквартирантите. Докато всички се хилеха неутешимо, Кулагин съобщи, че от 10 часа подава оставка.

Длъжности

И защото не можаха да реализират единодушие по първия „ член “ от дневния ред, съквартирантите се заеха с другите значими въпроси за решение. Втора точка от съвещанието бе да се дефинира длъжността за всеки един за общите пространства. Като водач на групата Нора предложи своите услуги в правенето на обяда и даде обещание да сготви пълнени чушки и баница на съквартирантите си.

Мира Добрева изрази своето мнение за каналите в банята и Нора единомислещо реши Стефан и Папи Ханс да се заемат с тяхното разчистване. „ Розмари, ти поемаш длъжността – миячка на тоалетните “, разгласи Недкова своето изрично решение, написа разкрития.ком. „ Това е смешка, схваща се… ти ще бъдеш санитарката… “, замаза ситуацията Нора с усмивка.

Вижда се, че Недкова не обича да има конкуренция за мъжките сърца. Още през вчерашния ден тя се опита да се възползва от ситуацията си в Къщата и да накара Розмари цялостен сезон да яде пюре. Днес тя назова световноизвестния модел – „ миячка на тоалетни “. Недкова явно гледа да си разчисти пътя от конкуренцията.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР